Als u met uw muis op deze tekst staat en de rechtermuisknop indrukt, dan kunt u deze routebeschrijving uitprinten op 1 pagina A4 fromaat.

Wij zijn per openbaar vervoer heel makkelijk berijkbaar met tramlijnen 3, 17 (haltes op 50 m) en 11 (halte op 150 m).

Indien u de weg kwijt raakt kunt u ons altijd bellen op 070 364 78 79.

Vanaf Amsterdam en ook vanaf Schiphol neemt u eerst de A4. Ter hoogte van Leidschendam neemt u de afslag die u leidt naar de A12, die van Utrecht naar Den Haag loopt. Alternatief kunt u vanuit Amsterdam via de A4 na Schiphol de A44/N44 oprijden en helemaal uitrijden tot het einde van de in het verlengde daarvan liggende Zuid-Hollandlaan. Dit laatste is iets korter, maar u treft meer stoplichten en flitspalen aan. Het is wel een alternatief voor het geval er files staan op de A4.

Vanuit Utrecht neemt u alleen de A 12.

Vanuit Rotterdam neemt u de A 13. Voorbij Delft houdt u de richting Amsterdam (A4) aan. Vervolgens neemt u bij het Prins Clausplein de afslag richting Den Haag Centrum / Voorburg. Let op: U moet rechts voorsorteren om vervolgens linksaf over de hoogste boog van het Prins Clausviaduct te gaan.
U bevindt zich dan ook op de A 12 vanuit Utrecht naar Den Haag.

In alle gevallen komt u dus bij voorkeur Den Haag binnen via het laatste deel van de A 12, ook wel Utrechtse Baan genaamd. Deze eindigt bij het Malieveld aan uw linkerhand, vlak bij het centrum van Den Haag. Het laatste deel heet Boslaan. Aan het eind van de Boslaan sorteert u links voor en gaat u bij het stoplicht linksaf de Zuid-Hollandlaan op.

Houdt op de Zuid-Hollandlaan de rechter rijbaan en sla bij het stoplicht rechtsaf de Koningskade op. Aan uw rechterhand passeert u op die hoek het Provinciehuis.

Houdt op de Koningskade de rechter rijbaan en blijf deze weg volgen. De naam van de weg verandert in Raamweg na het volgende kruispunt waar u de Javastraat links en Wassenaarse weg rechts kruist.

Na de kruising met de Javastraat (links) en Wassenaarse weg (rechts) sorteert u op de linker 2 rijbanen voor bij het stoplicht. U slaat bij het stoplicht linksaf de Carel Van Bylandtlaan op. De naam van deze weg verandert snel in Laan Copes van Cattenburgh. Pas op voor de flitspaal die daar de maximum snelheid van 50 km/uur bewaakt!

Volg de Laan Copes Van Cattenburgh waarvan de naam verandert in Burgemeester Patijnlaan.

Na een kruising met de Scheveningse weg verandert de straatnaam in Carnegielaan. Op deze weg die een flauwe bocht naar links maakt rijdt u met een bocht om het Vredespaleis heen dat zich aan uw linkerhand bevindt.

Houdt op de Carnegielaan links tot deze eindigt. Sla dan rechtsaf de Laan Van Meerdervoort op. *)

Ongeveer 50 m na het tweede kruispunt met verkeerslichten waar u aan uw linkerhand een Albert Heijn avondwinkel ziet, vindt u aan uw rechterhand Haagsche Suites. Let op dat er geen bord aan de gevel hangt vanwege de privacy van onze gasten.

Aan de rechterzijde is parkeren nog gratisch, maar vaak moeilijk een plekje te vinden. Parkeer dan even dubbel of aan de overzijde en bel aan dan rijd ik even met u mee om naar ons prive parkeerterrein.
*) NB
Indien u onverhoopt bij het einde van de Carnegielaan (het is een ingewikkeld kruispunt daar) rechtsaf de bent gegaan, dan hoeft u niet te keren. U bevindt zich dan op de Groot Hertoginnelaan. Volg deze tot het eerstvolgende stoplicht en sla daarbij linksaf de Koningin Emmakade op. De Koningin Emmakade ligt aan de overzijde van de Waldeck Pyrmontkade. Ertussen ligt een smal kanaal. U rijdt dan door tot het stoplicht bij de kruising van de Koningin Emmakade met de Laan Van Meerdervoort. Daar slaat u rechtsaf en na 50 meter an uw rechterhand vindt u weer Haagsche Suites.

Graag tot ziens!

Guido J. van den Elshout, Haagsche Suites, Laan Van meerdervoort 155, Den Haag, 070-364 78 79.